Platform Kaséhatan Mental.

Keto pikeun Kaséhatan Mental

advertisements

Wilujeng sumping di mentalhealthketo.com

Abdi mangrupikeun pembimbing kaséhatan méntal anu dilisensikeun anu gairah pikeun ngirangan gejala jiwa sareng neurologis kalayan intervensi diet anu kuat. (tentang abdi)

Naha anjeun badé ngajadwalkeun kuring salaku tamu podcast? Anjeun tiasa mendakan kuring di dieu Podmatch.

Anjeun tiasa maca studi kasus ti klien anu geus ngagunakeun diet ketogenic atawa terapi gizi lianna Ieuh.

Mangga marios Keto Kaséhatan Mental bantahan, kabijakan privasi jeung watesan layanan

Lebetkeun email anjeun di handap pikeun dibere beja ngeunaan kasempetan pikeun damel sareng kuring pikeun diajar kumaha ngubaran kabut otak anjeun sareng nyalametkeun mood sareng fungsi kognitif anjeun.

Diet ketogenik mangrupikeun terapi métabolik pikeun panyakit jiwa sareng masalah saraf. Studi kasus peer-reviewed diterbitkeun dina literatur panalungtikan némbongkeun épék ngahalangan dina ngurangan gejala. Sababaraha percobaan acak-dikawasa (RCTs) geus lumangsung sarta leuwih anu lumangsung pikeun rupa-rupa kasakit méntal sarta gangguan neurological.


Naon anu abdi lakukeun.

Kalayan pangalaman mangtaun-taun nyayogikeun paripolah, paripolah kognitif, sareng paripolah dialéktik kuring ngagaduhan posisi anu saé pikeun ngabantosan parobahan émosional sareng paripolah anu aub dina prosés penyembuhan. Kuring ngagaduhan pendidikan tingkat pascasarjana tambahan dina nutrisi fungsional sareng khususna dina larangan karbohidrat terapi salaku intervensi kaséhatan méntal.

Kumaha jalanna.

Nganggo telehealth kuring bakal pendak sareng anjeun masing-masing sareng kami bakal ngajalajah tingkat parobihan diet anu paling cocog pikeun kaayaan sareng tujuan khusus anjeun.

Upami anjeun ngalakukeun telehealth ti nagara bagian Washington anjeun tiasa nganggo kauntungan asuransi anjeun pikeun sesi kami. Upami anjeun di luar nagara Washington, kuring resep ngalakukeun konsultasi pribadi sareng anjeun pikeun tujuan anjeun.

Aya naon

Urang ngajalajah parobahan dietary naon anu paling cocog pikeun anjeun sareng ngabantosan anjeun ngadamel pilihan paripolah sareng tuangeun anu diperyogikeun. Kaayaan atanapi gejala anjeun panginten henteu peryogi diet ketogenik. Upami éta masalahna urang bakal ngajalajah pilihan gizi atanapi cara tuang anu sanés anu ngabantosan anjeun langkung saé.

Parobahan dietary boga kakuatan pikeun ngaronjatkeun imbalances neurotransmitter, énergi otak, sarta fungsi malah mantuan uteuk anjeun cageur sarta nyieun sambungan anyar. Jenis ieu parobahan dietary geus katempo pikeun ngaronjatkeun gejala Panyakit Alzheimer, depresi, PTSD, gangguan bipolar, schizophrenia, sarta gangguan kahariwang.

Rojongan dina literatur panalungtikan aya pikeun pamakéan diets ketogenic kalawan rupa-rupa kaayaan neurological jeung jiwa. Studi kasus manusa peer-reviewed sareng sababaraha uji klinis. makalah séjén ngajajah mékanisme biologis aub.

Ngajalajah Keto Kaséhatan Mental blog or Kaca Sumberdaya pikeun neuleuman leuwih. Atawa anjeun bisa leuwih jéntré tentang abdi.

Sabab anjeun boga hak pikeun nyaho sagala cara nu bisa ngarasa leuwih alus.

Mangga pastikeun Javascript diaktipkeun pikeun kaperluan aksés website
Kaluar versi mobile
%% footer %%