A Brief Review of Research on Ketogenic Diets as a Treatment for Multiple Sclerosis (MS)

When I tell people they can learn how to treat their cognitive and mood symptoms (also experienced as Brain Fog), I ultimately mean it. Let’s learn about ketogenic diets and Multiple Sclerosis. There has actually been quite a bit of research done on low-carb diets and MS Research Study on Relapsing-Remitting MS and Ketogenic dietsContinue reading “A Brief Review of Research on Ketogenic Diets as a Treatment for Multiple Sclerosis (MS)”

Naon anu dilakukeun ku mitokondria?

Mitokondria ngalakukeun leuwih ti ngan nyadiakeun kakuatan ka sél. Tong salah sangka. Aranjeunna gaduh sadayana hubunganana sareng énergi. Sareng sabab penting pisan pikeun produksi énergi, aranjeunna maénkeun peran konci dina métabolisme. Jeung salaku hasilna, mangrupakeun puseur panggung dina widang Metabolic Psychiatry. Urang ngadangu yén mitokondria téhContinue reading "Naon anu dilakukeun ku mitokondria?"

Pangobatan pangsaéna pikeun kabut otak sareng radang saraf

Pangobatan pangsaéna pikeun kabut otak sareng radang saraf Tujuan tina tulisan blog ieu nyaéta pikeun ngabantosan anjeun ngartos kumaha neuroinflammation nyumbang kana gejala kabut otak anu kambuh sareng kronis. Nepi ka tungtun taun artikel ieu, anjeun bakal ngarti perlakuan pangalusna pikeun gejala kabut otak jeung neuroinflammation kaayaan nu drive gejala maranéhanana. UteukContinue reading "Perlakuan pangsaéna pikeun kabut otak sareng radang saraf"

Diet Ketogenik sareng Mikrobiom Gut

Diét ketogenik sareng kaséhatan mikrobiom usus Abdi peryogi sadayana anu maca tulisan blog ieu ngartos yén diet ketogenik mangrupikeun diet anu nyageurkeun usus. Upami anjeun nyobian nyageurkeun peujit anjeun ku seueur serat prebiotik, suplemén probiotik, sareng seueur deui rigamarole, éta henteu kunanaon, sareng anjeun tiasa nyobian ngalakukeunana ku cara éta. TapiContinue reading "Diét Ketogenik sareng Mikrobiom Gut"

PCOS sareng Kabut Otak

Gejala kognitif dina Sindrom Ovarium Polikistik (PCOS sareng Kabut Otak) mangrupikeun masalah neurologis. Masalah mémori, konsentrasi, sareng diajar anu katingali dina awéwé kalayan PCOS mangrupikeun masalah saraf. Jeung éta naha bade Pél kontrol kalahiran moal ngalereskeun eta. Kuring nyobian tetep dina topik dina blog ieu. Abdi hoyong pisanContinue reading "PCOS sareng Kabut Otak"

Pangobatan pangsaéna pikeun kabut otak nyaéta panggero pikeun awéwé anu milari

Pangobatan pangsaéna pikeun kabut otak nyaéta panggero pikeun awéwé anu milarian Update! Panalungtikan program ieu LENGKAP! Dina usaha kuring nyarios sareng 50 awéwé anu ngalaman gejala kabut otak, henteu paduli alesan atanapi diagnosis, kuring mendakan seueur inpormasi anu salah sareng kabingungan. Dina raraga neangan awéwé pikeun wawancara pikeun ngembangkeun program abdi, IContinue reading "Perlakuan Pangalusna pikeun kabut otak nyaéta panggero pikeun awéwé néangan"