Pangobatan pikeun COVID Brain Fog

Sababaraha panalungtikan anyar parantos kaluar pikeun ngevaluasi kajadian gejala neurologis dina jalma anu katépaan ku COVID. Aranjeunna mendakan yén jalma anu katépaan ku COVID (aslina, sanés varian), aya kamungkinan ningkat 42% pikeun ngembangkeun masalah neurologis. Sareng salah sahiji anu diidentifikasi nyaéta kabut otak. Jeung sababaraha anjeunContinue reading "Perlakuan pikeun Kabut Otak COVID"

perlakuan pangalusna pikeun kabut otak sarta neuroinflammation

Tujuan tina tulisan blog ieu nyaéta pikeun ngabantosan anjeun ngartos kumaha neuroinflammation nyumbang kana gejala kabut otak anu kambuh sareng kronis. Nepi ka tungtun taun artikel ieu, anjeun bakal ngarti perlakuan pangalusna pikeun gejala halimun otak jeung neuroinflammation kaayaan nu drive gejala maranéhanana. Kabut otak tiasa gaduh sababaraha gejalaContinue reading "Perlakuan pangsaéna pikeun kabut otak sareng radang saraf"

Diet Ketogenik sareng Mikrobiom Gut

Diét ketogenik sareng kaséhatan mikrobiom usus Abdi peryogi sadayana anu maca tulisan blog ieu ngartos yén diet ketogenik mangrupikeun diet anu nyageurkeun usus. Upami anjeun nyobian nyageurkeun peujit anjeun ku seueur serat prebiotik, suplemén probiotik, sareng seueur deui rigamarole, éta henteu kunanaon, sareng anjeun tiasa nyobian ngalakukeunana ku cara éta. TapiContinue reading "Diét Ketogenik sareng Mikrobiom Gut"

PCOS sareng Kabut Otak

Gejala kognitif dina Sindrom ovarium polikistik (PCOS) mangrupikeun masalah neurologis. Masalah mémori, konsentrasi, sareng diajar anu katingali dina awéwé kalayan PCOS mangrupikeun masalah saraf. Jeung éta naha bade Pél kontrol kalahiran moal ngalereskeun eta. Kuring nyobian tetep dina topik dina blog ieu. Abdi hoyong pisan Google meunangContinue reading "PCOS sareng Kabut Otak"

kumaha carana ningkatkeun glutathione dina diet ketogenic - pangan

A diet ketogenic well-dirumuskeun ieu burst kalawan zat nu mangrupakeun blok wangunan pikeun glutathione. Pasangkeun ieu sareng kamampuan keton pikeun ngatur produksi glutathione sareng anjeun parantos ngaluarkeun kakuatan detoksifikasi dina sél anjeun nyalira. Sadaya daging Sakumaha anjeun parantos maca dina tulisan blog sateuacana ngeunaan topik éta, glutathione peryogi aminoContinue reading "Kumaha carana ningkatkeun glutathione dina diet ketogenic - pangan"