Waktosna pikeun diajar kumaha ngubaran kabut otak anjeun

Abdi ngabantosan jalma anu kabut otak kambuh atanapi kronis anu kaserang tina rupa-rupa kaséhatan méntal, panyawat neurologis atanapi bahkan kronis langkung saé.

Aranjeunna ngarasa bingung, hilap, kacapean, sareng dipegatkeun sareng ngerjakeun program pikeun nyageurkeun fungsi kognitifna supados janten sapinuhna dina kahirupan sareng mekar.

Kuring ngalakukeun ieu sareng versi online tina metodeu anu sami anu ku kuring dianggo mangtaun-taun dina prakték pribadi kuring pikeun ngabantosan jalma ngaleungitkeun kabut otak. Klién ngungkit terapi otak gizi sareng métabolik anu kuat sareng pangalaman kuring salaku panyadia kaséhatan paripolah pikeun ngahontal hasil anu luar biasa.

Program Pamulihan Kabut Otak efektif, dumasar-bukti, sareng transformatif.

Kumaha carana sangkan eta pagawean?

  • Terapi nutrisi anu kuat anu mulangkeun énergi otak, ngirangan peradangan saraf sareng ngeureunkeun siklus neurodegenerasi.
  • Palajaran Nutrigenomics pikeun neuleuman kumaha carana personalize supplementation
  • Gaya hirup sareng latihan ubar fungsional pikeun ngabéréskeun gejala sésa

Tong nyéépkeun hiji menit deui pikeun nyobian hirup anjeun ngalangkungan kabut otak. Éta tiasa dirawat pisan. Sareng kuring tiasa nunjukkeun ka anjeun kumaha sareng ngadukung anjeun dina perjalanan anjeun ka otak anu fungsina pinuh anu ngamungkinkeun anjeun leres-leres mekar!


Mimiti Ieuh.

Diajar langkung seueur kalayan Pitunjuk Nutrisi Otak gratis sareng hadir dina Masterclass Pamulihan Otak Otak Langsung sareng kuring bakal ngajarkeun anjeun tilu léngkah anu anjeun peryogikeun pikeun pamulihan kabut otak!

Atanapi anjeun tiasa langsung nerapkeun sareng mesen telepon Ieuh.

Pendaptaran ngan ku aplikasi sareng pelamar kedah disaring saluyu pikeun program éta.