Lebetkeun email anjeun di handap pikeun dibere beja ngeunaan kasempetan pikeun damel sareng kuring pikeun diajar kumaha ngubaran kabut otak anjeun sareng nyalametkeun mood sareng fungsi kognitif anjeun.

Pituduh Gizi otak

Conventional nutrition advice is not telling you what you need to achieve and maintain a healthy brain.

Anjeun peryogi fakta langsung dumasar kana biokimia gizi sareng naon anu urang terang ngeunaan métabolisme otak sareng ngubaran gangguan saraf.

Anjeun kedah terang kumaha nutrisi otak anu leres.

Anjeun ngan ukur henteu nampi gambaran lengkep atanapi sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngarencanakeun tuangeun anjeun ngeunaan kaséhatan sareng fungsi otak anu optimal.

Ku kituna meunang pituduh. Kusabab kuring hoyong anjeun terang sadayana cara anjeun tiasa ngaraos langkung saé!