Kuring sareng sajumlah dokter, kalebet dina widang psikiatri, mendakan diet ketogenik janten tambahan mangpaat pikeun perawatan konvensional. Khususna pikeun anu henteu ngaréspon pinuh kana pangobatan nyalira atanapi anu ngaharepkeun ngirangan jumlah pangobatan sareng poténsi efek samping. Dina loba kasus, éksplorasi pamakéan diet ketogenic asalna tina sabar langsung atawa kulawarga maranéhanana dina harepan ngaronjatkeun kualitas kahirupan maranéhanana.

Sapertos intervensi naon waé, diet ketogenik henteu ngabantosan sadayana. Pribadi, abdi geus katempo perbaikan lumangsung dina 3 bulan palaksanaan. Ieu konsisten sareng naon anu kuring ngupingkeun ti dokter anu sanés nganggo jinis intervensi ieu. Kalayan bantuan resep resep kabuka, sababaraha pasien tiasa ngirangan atanapi ngaleungitkeun panggunaan pangobatan. Dina anu neraskeun nginum obat, mangpaat métabolik tina diet ketogenik tiasa ngirangan efek samping tina pangobatan psikiatri umum sareng nguntungkeun pasien pisan.

Sumberdaya tambahan di handap ieu disayogikeun pikeun genah anjeun.


Diet ketogenic salaku perlakuan métabolik pikeun gering méntal

Aksés kabuka makalah peer-reviewed anu dikarang ku peneliti di Stanford, Oxford, sareng Universitas Harvard

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32773571


Uji klinis lumangsung, kalebet anu khusus pikeun diajar diet ketogenik dina gangguan bipolar sareng psikotik di Universitas Stanford.

https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03935854


Keto pikeun Pelatihan Klinik Kaséhatan Mental ku Georgia Ede, MD

Program latihan komprehensif CME-disatujuan ieu dirancang pikeun masihan profésional kaséhatan sadaya backgrounds pangaweruh ilmiah sarta parabot praktis diperlukeun pikeun aman tur confidently ngasupkeun prinsip motong-ujung psikiatri gizi sarta métabolik kana prakték klinis.

https://www.diagnosisdiet.com/training


Pedoman klinis pikeun Watesan Karbohidrat Terapi


Kursus CME gratis

Ngubaran sindrom métabolik, diabetes tipe 2, sareng obesitas kalayan larangan karbohidrat terapi

  • Anggo larangan karbohidrat terapi pikeun ngubaran pasien sindrom métabolik, diabetes tipe 2, sareng obesitas.
  • Nangtukeun pasien mana anu bakal nguntungkeun tina larangan karbohidrat terapi, pancegahan naon anu kedah dipertimbangkeun, sareng kunaon.
  • Nyayogikeun pendidikan komprehensif ngeunaan ngamimitian sareng ngadukung larangan karbohidrat terapi pikeun pasien anu cocog.
  • Saluyukeun aman pangobatan diabetes sareng tekanan darah salami inisiasi sareng pangropéa larangan karbohidrat terapi.
  • Monitor, évaluasi, sareng mecahkeun masalah kamajuan pasien nalika nganggo larangan karbohidrat terapi.

https://www.dietdoctor.com/cme


Daptar sumberdaya ieu ditaliti sacara saksama sareng dikurasi ku Georgia Ede, MD PLLC sareng disebarkeun kalayan idin.

https://www.diagnosisdiet.com/


Anjeun oge bisa manggihan nu Méntal Kaséhatan Keto Blog Pikeun mantuan ngartos kumaha mékanisme kaayaan patologi dina sababaraha kasakit mental bisa diubaran ngagunakeun diet ketogenic.