Abdi mangrupikeun Pembimbing Kaséhatan Mental Lisensi anu ngabantosan jalma nganggo terapi diet ketogenik salaku pangobatan pikeun panyakit jiwa sareng masalah saraf. Kuring ngagunakeun rupa-rupa métode gizi sarta fungsional perlakuan dina karya kuring sarta nyadiakeun modalitas Psikoterapi dumasar-bukti dina populasi klien sawawa.


Abdi Sajarah

Kuring réngsé Bachelor of Arts dina Psikologi jeung Master of Arts dina Psikologi klinis ti Argosy University (formal Washington Sakola Psikologi Profesional) di 2007. Leuwih taun kuring geus digarap ku rupa-rupa grup umur sarta geus ngarasakeun kasuksésan tremendous nulungan klien di. resolusi tina rupa-rupa perjuangan.

Saatos gaduh pangalaman kaséhatan profound kuring sorangan kalawan parobahan dietary ngalibetkeun larangan karbohidrat terapi, abdi mimiti jadi kabetot dina terapi gizi pikeun gangguan neurological jeung gering méntal. Kuring mimiti ngobrol ngeunaan pilihan dahareun sareng klien kuring sareng nganggo kaahlian terapi kuring pikeun ngabantosan klien ngaleungitkeun résistansi kana parobahan paripolah sareng diajar kumaha ngagunakeun nutrisi pikeun nyageurkeun sareng nyageurkeun otakna. Kuring perhatikeun sabaraha Psikoterapi anu langkung saé dianggo pikeun jalma-jalma anu masihan otak sareng awakna naon anu diperyogikeun pikeun damel saé.

Klién dilaporkeun stressors éta kirang overwhelming. Jalma ngagaduhan langkung énergi pikeun ngalakukeun kerja keras terapi. Parobahan pola pikir mimiti nempel teu ngan datang deui unggal minggu. Aranjeunna mendakan langkung gampang pikeun ngalakukeun pagawean di bumi. Aranjeunna mimiti ngartos yén gejalana sanés saha aranjeunna. Aranjeunna ngalaman harepan. Sababaraha henteu peryogi nginum obatna deui. Sababaraha peryogi kirang pangobatan.

I am a psychotherapist seasoned kalawan pamahaman kaséhatan méntal sarta gangguan neurological anu ngagunakeun sangakan pikeun mantuan jalma kawas anjeun nyieun gaya hirup jeung gizi parobahan pikeun ngubaran kaayaanana.

atikan kuring

Salian palatihan khusus dina kaahlian klinis kalebet Terapi Paripolah (BT), Terapi Paripolah Kognitif (CBT), Terapi Paripolah Dialektik (DBT), sareng Desensitization Gerakan Panon sareng Terapi Reprocessing (EMDR), kuring dilatih dina terapi nutrisi pikeun méntal. kaséhatan.

  • Sertipikat Post-Master dina Gizi sareng Kaséhatan Integratif ti Maryland University of Integrative Health (MUIH)
  • Certified Integrative Mental Kaséhatan Profesional (CIMHP) ti Sertifikasi Evergreen
  • Atikan neraskeun rutin dina Perawatan Diabetes sareng Atikan, Panyakit Alzheimer sareng Kecanduan Perilaku
  • Ngubaran Sindrom Métabolik, Diabetes Tipe 2, sareng Obesitas kalayan Watesan Karbohidrat Terapi DietDoctor.com
  • Pelatihan dina pengobatan nutritonal of Gangguan Neurological ti Jaringan Gizi kalebet Psikiatri Ketogenik sareng Métabolik, Panyakit Alzheimer sareng Pikun, Migrain, Kecanduan Pangan Olahan sareng Epilepsi
  • Diet Ketogenic pikeun Kursus Pelatihan Clinician Kaséhatan Mental ti DiagnosisDiét (Géorgia Ede, MD)
  • Latihan dina Analisis Kimia Getih Fungsional

Kumaha kuring bisa mantuan

Kuring cicing jeung gawe di Vancouver (AS) sareng dilisensikeun di nagara bagian Washington salaku Pembimbing Kaséhatan Mental Dilisensikeun (LH 60550441) nyayogikeun telehealth. Abdi tiasa nyayogikeun konseling kaséhatan méntal di nagara bagian sanés ngalangkungan perjanjian telehealth (contona, Florida) janten naroskeun upami nagara anjeun bakal ngijinkeun jasa telehealth ku cara anu kuring katutupan ku asuransi anjeun.

Abdi tiasa nyayogikeun jasa konsultasi sadunya sakumaha anu diidinan ku pedoman nagara khusus. Tujuan profésional kuring nyaéta damel sacara éksklusif ngabantosan jalma anu hoyong ngajalajah terapi diet pikeun masalah kaséhatan méntal sareng saraf.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.