Anjeun teu terang saha anjeun leres-leres atanapi naon kamampuan otak anjeun upami anjeun henteu ngarawat faktor anu aya, kalebet gangguan métabolik sareng kakurangan gizi. Aya pilihan perawatan di dieu anjeun teu acan digali anu tiasa ngarobih kahirupan kanggo Anjeun.

Nicole Laurent, LMHC

Ieu mangrupikeun jalma-jalma ti prakték kuring ngabagi pangalaman ngagunakeun diet ketogenik sareng terapi gizi anu sanés pikeun ngubaran gejala panyakit mental sareng masalah saraf.

Éntri ieu sanés testimonial tentang abdi salaku therapist a.

Unggal studi kasus geus disatujuan ku klien pikeun akurasi sarta sakabéh informasi identifying dihapus. Hasil ieu konsisten sareng anu dilaporkeun ku profésional médis sanés anu kuring konsultasi kalayan ngagunakeun metode diet sapertos diet ketogenik pikeun kaséhatan méntal sareng masalah saraf.

Aranjeunna kaasup salaku cara pikeun jalma babagi pangalaman pribadi maranéhanana ngagunakeun terapi gizi sarta dietary salaku pilihan perlakuan. Kaseueuran mangrupikeun carita ti jalma anu ngagunakeun diet ketogenik pikeun panyakit jiwa.


Studi Kasus #7

Klién dirujuk ku prescriber pikeun Psikoterapi sareng nginum obat nalika presentasi. Sajarah sateuacana kalebet sababaraha gejala anu sesah dina ngarobih pangobatan sareng…

Studi Kasus #6

Klién dibere depresi klinis signifikan jeung dilaporkeun ngarasa gampang ambek. Analisis gizi diet nyarankeun klien overeating sababaraha macros na handapeun dahar batur. Gizi…

Studi Kasus #5

"Kuring henteu gaduh kabut otak anu ampir, kuring ngirangan asupan kafein salaku hasilna anu ngirangan gugup, kahariwang, sareng henteu ...

Studi Kasus #4

Klién dibere parasaan sengit kahariwang, kaasup kacapean, agitation, salempang komo derealization. Urang mimiti damel awal ngeunaan gizi sareng kaséhatan méntal sakaligus…

Studi Kasus #3

Klién dirujuk ku psikiater sareng nginum obat nalika presentasi. Klién ngalaman parasaan sénsitip sareng teu sabar sareng ngalaporkeun perasaan kabeurangan gampang pisan…

Studi Kasus #2

Klién dibere gejala depresi sarta kahariwang sarta engké dibéré diagnosis PTSD kronis. Klién ningkat sacara signifikan kalayan psikoterapi tapi bakal nampilkeun…

Studi Kasus #1

Saatos ngalakukeun pagawéan trauma anu signifikan, klien ieu perhatikeun yén anjeunna masih hariwang. Urang mimiti ngabahas diet sareng gizi sareng mangpaat…

Kabetot pikeun diajar langkung seueur sareng ngupingkeun studi kasus anu sanés nganggo Ketogenic Dietary Therapy? Duanana ieu pilihan alus teuing!

Milarian sumber anu langkung saé ngeunaan diet ketogenik pikeun kaséhatan méntal Ieuh.