Anjeun teu terang saha anjeun leres-leres atanapi naon kamampuan otak anjeun upami anjeun henteu ngarawat faktor anu aya, kalebet gangguan métabolik sareng kakurangan gizi. Aya pilihan perawatan di dieu anjeun teu acan digali anu tiasa ngarobih kahirupan kanggo Anjeun.

Nicole Laurent, LMHC

Ieu mangrupikeun jalma-jalma ti prakték kuring ngabagi pangalaman ngagunakeun diet ketogenik sareng terapi gizi anu sanés pikeun ngubaran gejala panyakit mental sareng masalah saraf.

Éntri ieu sanés testimonial tentang abdi salaku therapist a.

Unggal studi kasus geus disatujuan ku klien pikeun akurasi sarta sakabéh informasi identifying dihapus. Hasil ieu konsisten sareng anu dilaporkeun ku profésional médis sanés anu kuring konsultasi kalayan ngagunakeun metode diet sapertos diet ketogenik pikeun kaséhatan méntal sareng masalah saraf.

Aranjeunna kaasup salaku cara pikeun jalma babagi pangalaman pribadi maranéhanana ngagunakeun terapi gizi sarta dietary salaku pilihan perlakuan. Kaseueuran mangrupikeun carita ti jalma anu ngagunakeun diet ketogenik pikeun panyakit jiwa.


Studi Kasus #7

Klién dirujuk ku prescriber pikeun Psikoterapi sareng nginum obat nalika presentasi. Sajarah sateuacana kalebet sababaraha gejala anu sesah dina ngarobih pangobatan sareng datangnaContinue reading "Studi Kasus #7"

Studi Kasus #6

Klién dibere depresi klinis signifikan sarta dilaporkeun ngarasa gampang ambek. Analisis gizi diet ngusulkeun klien éta overeating sababaraha macros na handapeun dahar batur. GiziContinue reading "Studi Kasus #6"

Studi Kasus #5

"Kuring henteu gaduh kabut otak anu ampir sami, kuring ngirangan asupan kafein salaku hasilna anu ngirangan gugup, kahariwang, sareng henteu.Continue reading "Studi Kasus #5"

Studi Kasus #4

Klién dibere parasaan sengit kahariwang, kaasup kacapean, agitation, salempang komo derealization. Urang mimitian digawé mimiti ngeunaan gizi sarta kaséhatan méntal sakaligusContinue reading "Studi Kasus #4"

Studi Kasus #3

Klién dirujuk ku psikiater sareng nginum obat nalika presentasi. Klién ngalaman parasaan anu sénsitip sareng teu sabar sareng ngalaporkeun perasaan gampang pisanContinue reading "Studi Kasus #3"

Studi Kasus #2

Klién dibere gejala depresi sarta kahariwang sarta engké dibéré diagnosis PTSD kronis. Klién ningkat sacara signifikan kalayan psikoterapi tapi bakal hadirContinue reading "Studi Kasus #2"

Studi Kasus #1

Saatos ngalakukeun pagawéan trauma anu signifikan, klien ieu perhatikeun yén anjeunna masih hariwang. Urang mimitian ngabahas diet jeung gizi sarta mangpaat aContinue reading "Studi Kasus #1"

Kabetot pikeun diajar langkung seueur sareng ngupingkeun studi kasus anu sanés nganggo Ketogenic Dietary Therapy? Ieu mangrupikeun podcast anu saé!

Milarian sumber anu langkung saé ngeunaan diet ketogenik pikeun kaséhatan méntal Ieuh.